Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dead Rising 2 uitgesteld

Capcom heeft ons laten weten dat Dead Rising 2 een maand later komt dan verwacht. Net zoals in Europa ondervind Amerika ook vertraging.

Dat betekent dus dat de game op 28 september gaat verschijnen in Amerika, en in Europa zullen we moeten wachten tot 1 oktober. Het spel zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3

Bekijk hieronder nog even een vette trailer van Dead Rising 2, dan weet je weer waarom je moet wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?