Dead Space 2 prequel aangekondigd

Electronic Arts heeft zojuist Dead Space: Ignition aangekondigd voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Dead Space: Ignition moet je beschouwen als een prequel van Dead Space 2 die begin volgend jaar moet verschijnen.

Dead Space: Ignition moet nog voor de release van Dead Space 2 verschijnen op het PlayStation Network en Xbox Live. De gameplay zal bestaan uit een interactief stipverhaal gecombineerd met enkele mini-games zoals: Hardware Crack, Trace Route en System Override.

Ook wist de executive producer Steve Papoutsis het volgende nog te zeggen:

Dead Space Ignition is the first of many exciting game extensions we have planned for the launch of Dead Space 2."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?