Dead Space film in ontwikkeling

De game Dead Space van EA heeft al menig gamer het zweet de bilnaad ingejaagd. Aangezien de game een aardig succes werd kon een film bijna niet uitblijven. Een game als Dead Space leent zich immers prima voor een goede horrorfilm.

EA wil de film gaan produceren en de regie ligt in handen van D.J. Caruso, die ook Eagle Eye regisseerde. Nu is het de vraag of de film niet de kant van Doom opgaat. De film Doom was een behoorlijk simpele Alien kopie en niet bepaald geslaagd te noemen. We zullen zien of de verfilming van Dead Space wat gaat worden of niet.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?