Check hier alle The Game Awards 2023 content

Death Tank morgen op Xbox Live Arcade

Het is langzamerhand gebruikelijk geworden dat spellen uit de oude doos getrokken worden en op het Xbox Live netwerk komen te staan als arcadespel. Zo is dat nu ook het geval met Death Tank, een spel dat je misschien wel kent van minigames uit Duke Nukem.

Morgen, woensdag 18 februari, zal het tactische Death Tank op de Xbox Live Arcade te downloaden zijn voor 1200 Microsoft Points. De prijs komt dus neer op zo'n dertien euro vijftig. Death Tank is het best te vergelijken met Worms, met als grootste verschil dat het niet turn-based is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?