Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Debut Teaser Soul Calibur: Broken Destiny

Eind april werden er door Sony twee vechtgames aangekondigd voor de PlayStation Portable. De eerste was Tekken 6 en de tweede Soul Calibur: Broken Destiny, die Soul Calibur IV als basis zal gebruiken.

Soul Calibur staat gepland voor de zomer van dit jaar en om het allemaal wat draaglijker te maken laat de game alvast een stukje van zich zien in deze Debut Teaser.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?