Deep Rock Galactic Update 33 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 16 januari 2021 15:38

Deep Rock Galactic Update 33 is binnenkort speelbaar. Dit laten de ontwikkelaars weten, samen met de details en releasedatum van de nieuwste content.

In alweer de 33ste update van Deep Rock Galactic mogen spelers zich klaarmaken voor een nieuw avontuur. Er worden twee nieuwe omgevingen toegevoegd. De Azure Weald is een mystieke plek, een soort ondergrond regenwoud met lichtgevende planten en vele neon kleuren. Je hebt echter ook Hollow Bough, wat het tegenovergestelde is van een levendige plek. Deze nieuwe omgeving is namelijk erg grauw en miserabel. Naast de nieuwe ecosystemen zijn er ook nieuwe vijanden. Zo krijgt de eindbaas Dreadnought diverse varianten die ervoor moeten zorgen dat de bossbattles meer gevarieerd worden. Bekijk hier de review van Deep Rock Galactic.

onbekend

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. Update 33 is beschikbaar vanaf 4 februari voor de pc en vanaf 11 februari voor de Xbox-consoles.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord