Demo Empire: Total War beschikbaar

Het was de bedoeling dat Empire: Total War op zes februari uit zou komen, maar zoals wij al in december berichtten, zou dit niet gebeuren. Gelukkig is het vrijwel zeker dat de nieuwe releasedatum van vier maart wel haalbaar is en dat vermoeden wordt ondersteund door een verschenen demo van de game.

Op Steam, het distributie en community platform van Valve, is de demo van Empire: Total War sinds gisteravond te downloaden. Empire: Total War is de vijfde game uit de Total War serie. Ditmaal krijg je de kans om de door jou gekozen legers tot de overwinning te leiden in de periode van 1700 tot omstreeks het jaar 1800. In de demo krijg je de kans om zowel gevechten met schepen als grondgevechten aan de tand te voelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?