Demo Metal Gear Solid 4 verschijnt binnenkort?

Geplaatst: 21 januari 2008 18:34
Aangepast: 6 mei 2018 14:51
-

Het Engelse PlayStation World magazine laat in een preview weten, dat we een demo van Metal Gear Solid 4, Guns of the Patriots in de loop van februari kunnen verwachten. Op de afgelopen Tokyo Gameshow was er al een playtest waar Metal Gear speelbaar was. Deze playtest bevatte een level, het level speelde zich af op een strijdveld in het midden oosten. Dit zelfde level zal in de PlayStation 3 demo speelbaar zijn. Er is van zowel Konami als Sony nog geen reactie over dit gerucht.

Het vierde deel van de PlayStation franchise zal zich afspelen na de het avontuur van deel twee. Kojima wist al te melden dat MGS 4 online speelbaar zal zijn. Ook zullen er naast hoofdpersonage Snake een aantal oude personages terugkeren. Hieronder bevinden zich Ocelot, Merryl en Otacon. Metal Gear Solid 4 zal in het tweede kwartaal van 2008 zijn opwachting maken op de PlayStation 3.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Ontwikkelaar:

Kojima Productions

Uitgever:

Konami

Release:

12 juni 2008

PlayStation 3

Lees meer