Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Demo Metal Gear Solid 4 verschijnt binnenkort?

Het Engelse PlayStation World magazine laat in een preview weten, dat we een demo van Metal Gear Solid 4, Guns of the Patriots in de loop van februari kunnen verwachten. Op de afgelopen Tokyo Gameshow was er al een playtest waar Metal Gear speelbaar was. Deze playtest bevatte een level, het level speelde zich af op een strijdveld in het midden oosten. Dit zelfde level zal in de PlayStation 3 demo speelbaar zijn. Er is van zowel Konami als Sony nog geen reactie over dit gerucht.

Het vierde deel van de PlayStation franchise zal zich afspelen na de het avontuur van deel twee. Kojima wist al te melden dat MGS 4 online speelbaar zal zijn. Ook zullen er naast hoofdpersonage Snake een aantal oude personages terugkeren. Hieronder bevinden zich Ocelot, Merryl en Otacon. Metal Gear Solid 4 zal in het tweede kwartaal van 2008 zijn opwachting maken op de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?