Check hier alle The Game Awards 2023 content

Demo voor Bad Company 2

Het is nog niet bekend wanneer, maar hij komt er dan toch. De demo van EA's action shooter Battlefield: Bad Company 2. Het betreft een open demo en zal dus ook voor iedereen te downloaden zijn. Het is alleen niet bekend of deze demo ook op de Xbox 360 komt.

Wanneer de demo en de game zal uitkomen is dus nog onbekend, maar dat kunnen jullie ongetwijfeld weer lezen bij Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?