DICE spreekt over Battlefield 1943

Battlefield 1943 is, samen met Battlefield Heroes, iets bijzonders. Battlefield 1943 zal namelijk te downloaden zijn via Xbox Live en de PlayStation Store. De game is een direct vervolg op Battlefield 1942 en richt zich honderd procent op de multiplayer, zoals we van Battlefield gewend zijn.

Vandaag is er een video-interview verschenen waarin ontwikkelaar DICE vertelt over hun nieuwe game. Scroll naar beneden om het filmpje te bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?