Digimon krijgt online RPG

We kennen allemaal Pokémon, de hitserie waarin je met diverse wezens tegen elkaar kunt strijden. Een soortgelijke variant hierop is Digimon. Het enige verschil zit in het feit dat de gehele wereld van Digimon, hoe kan het ook anders, digitaal is.

De naam Digimon is al langere tijd bekend van TV en heeft verschillende games gehad, gebaseerd op de serie. Nu zal er ook een MMORPG verschijnen, die voor de PC zal verschijnen. De eerste beelden zijn te vinden op de officiële website van Digimon Battle, wat de naam is van de game. De game wordt ontwikkeld door WeMade Entertainment.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?