Disney Guilty Party aangekondigd

Disney Interactive komt weer met een nieuwe game, namelijk Disney Guilty Party. Deze game zal echter enkel en alleen gaan verschijnen voor de Wii en zal ergens tijdens de tweede helft van dit jaar uitkomen.

Het gaat hier echter niet om een partygame, maar om een detectivegame. Als gamer kruip je namelijk in de huid van één van de leden van de Dickens Detective Agency, waarmee je vervolgens verschillende minigames moet spelen om zaken op te kunnen lossen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?