DLC beschikbaar voor Empire's Total War

De eerste DLC (downloadbare content) voor Empire: Total War is beschikbaar op Steam. Dit heeft uitgever SEGA bekendgemaakt.

De DLC bestaat uit veertien nieuwe eenheden en de game is iets beter fijngeschaafd voor PC-bezitters met een enkele core-processor. De DLC kan worden binnengehaald als Empire: Total War wordt opgestart vanuit Steam.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?