Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

DLC voor Nier in de maak

Eind deze week zal de game Nier ook in Europa gaan verschijnen voor de Xbox 360 en PS3. Het blijft echter niet alleen bij de game. Square Enix is al begonnen met het maken van een DLC voor de game.

Executive Producer van Square Enix, Yosuke Saito, vertelde namelijk dat de game over enige tijd een DLC kan gaan verwachten. Wat de DLC precies zal gaan bevatten is echter nog onbekend, maar voorlopig zijn we nog niet van Nier af.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?