DLC voor Super Street Fighter IV

Vanaf 15 juni kunnen we weer een nieuw DLC verwachten voor Super Street Fighter IV. De game kreeg vorige maand al een uitbreiding met een aantal nieuwe karakters en een nieuwe modus en volgende maand zal er nog een extra modus bij komen. Tournament Mode DLC zal namelijk vanaf 15 juni gratis te downloaden zijn.

Dit is echter nog niet alles. Capcom is namelijk nog bezig met een DLC om de balans in de game aan te passen. Zo willen ze er voor zorgen dat de toernooien eerlijker verlopen. Ook deze DLC zal overigens op 15 juni uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?