Check hier alle The Game Awards 2023 content

Domeinnaam Sims 4 alvast vastgelegd

Begin november moet De Sims 3 eindelijk op de consoles verschijnen, maar Electronic Arts denkt p dit moment alweer een stap verder. Via de website whois-search is namelijk gebleken dat EA de domeinnaam voor de Sims 4 alvast heeft vastgelegd.

thesims4.com is op 28 juni geregistreerd door EA. Nu wil dit natuurlijk niet betekenen dat we binnen nu en een jaar De Sims 4 kunnen verwachten, maar het is wel duidelijk dat er al plannen zijn om de game te ontwikkelen. Een grote verrassing is dat natuurlijk niet, een franchise als De Sims is nu eenmaal te succesvol om links te laten liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?