Dood Sean Bean in HITMAN World of Assassination

Geplaatst:
Aangepast: 22 februari 2024 21:16

Het wordt weer tijd om Sean Bean te doden. Mark Faba is namelijk terug als het volgende Elusive Target in HITMAN World of Assassination.

The Undying Elusive Target, met Sean Bean in de rol van Mark Faba, keert terug naar HITMAN World of Assassination en daagt spelers uit om het beruchte veerkrachtige personage voorgoed uit te schakelen. Voor het eerst kunnen Free Starter Pack-spelers meedoen met The Oroborous, een Arcade-contract van drie levels met de Undying-missie, terwijl World of Assassination-spelers één kans hebben om Faba uit te schakelen. Als je faalt in het Arcade-contract, moet je 12 uur opgesloten blijven voordat je het opnieuw kunt proberen. Daarnaast wordt op alle platforms een nieuw cosmetisch DLC-pakket uitgebracht, The Undying Pack, met exclusieve items zoals het Ephemeral Suit met Eye Patch en de Kronstadt Mini Flash Robo XOI-2900.

The Undying Elusive Target is vanaf 22 maart ongeveer vier weken verkrijgbaar.

Bron: IO Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Series

Hitman

Uitgever

IO Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 januari 2021

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord