Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Dead By Daylight is gratis in Epic Games Store

Er is weer een gratis game te downloaden via de Epic Games Store. Deze week gaat de eer naar Dead By Daylight dat nog steeds wordt ondersteund met updates.

Het was een goed jaar voor de studio Behaviour Interactive Inc. Eerder dit jaar haalde Dead By Daylight een record aantal spelers op Steam en werd het vijfjarige jubileum gevierd. Mocht je al tijden twijfelen over het aanschaffen van de game dan heb je nu de kans om dit helemaal gratis te doen. Dead By Daylight is namelijk gratis te downloaden via de Epic Games Store. Hoogsten tijd dus om uit de handen van de moordenaar te blijven door de generators op te starten en door de deur te ontsnappen. Of juist om de spelers aan een haak te hangen, zodat ze het gebied niet levend verlaten.

Mocht je toch nog twijfelen over Dead By Daylight hebben wij drie redenen om Dead By Daylight uit te proberen voor je op een rij gezet.

Dead By Daylight is tot dondedag 9 september gratis te downloaden via de Epic Games Store.

BRON Epic Games Store

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?