Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Dead by Daylight behaalt recordaantal spelers op Steam

Dead by Daylight heeft onlangs een recordaantal spelers behaald. Op 30 juni waren er meer dan honderdduizend spelers tegelijkertijd actief op Steam.

Dead by Daylight is inmiddels vijf jaar oud, maar nog volledig in leven. Momenteel wordt het vijfjarige jubileum gevierd met diverse extra's. Zo konden spelers onlangs een half miljoen Bloodpoints claimen in Dead by Daylight. Ook ontvangt de populaire game constant nieuwe updates. Zelfs anno 2021 zijn er dus genoeg redenen om Dead by Daylight te proberen. Dat is ook te merken in de spelersaantallen, die afgelopen woensdag het hoogste niveau tot nu toe bereikten. Op woensdag 30 juni waren er namelijk 105.093 gelijktijdige spelers op de Steam-versie van de game. Waardoor deze piek bereikt werd, is niet volledig duidelijk. Mogelijk had het grote aantal gelijktijdige spelers te maken met de combinatie van de huidige Steam-uitverkoop en het jubileumevenement in de game.

onbekend

Dead by Daylight is nu speelbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON SteamDB

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?