Downloadnieuws: Deze week vier nieuwe WiiWare titels

Geplaatst: 7 december 2008 13:16
Aangepast: 25 juli 2018 14:06
-

Afgelopen vrijdag is de WiiWare catalogus weer uitgebreid met vier nieuwe titels waaronder ROTOHEX, het tweede spel uit de stijlvolle Art Style-reeks.

Bovenaan de lijst staat ROTOHEX, het tweede spel uit de stijlvolle Art Style-reeks. In ROTOHEX is het de bedoeling dat je, al draaiend, zo snel mogelijk zeshoeken positioneert, voordat ze zich blijven opstapelen. Je kunt het ook tegen een vriend opnemen om te zien wie het beste presteert onder druk.

Een ander nieuw spel deze week is Bang!, een kleurrijk puzzelspel, waarin je je Wii-afstandsbediening als een hamer moet bewegen om identieke voorwerpen te verpletteren. Met de mogelijkheid om het in de tweespelerstand tegen een vriend op te nemen en 40 levels die overwonnen moeten worden, slaat Bang! de plank zeker niet mis!

Als je de avonturen van Strong Bad op WiiWare gevolgd hebt, dan zul je wel blij zijn dat Strong Bad Episode 4: Dangersque 3: The Criminal Projective vanaf deze week verkrijgbaar is. Dat betekent meer dwaze humor en een gezonde dosis ongebruikelijke actie.

Tenslotte kun je uitvinden hoe stressbestendig jij bent in Pit Crew Panic! Samen met drie andere spelers moet je de binnenkomende wagens zo snel mogelijk repareren. Maar wees voorzichtig en verlies niet je geduld in het streven naar de beste tijd!

ROTOHEX en Bang! zijn beschikbaar voor 600 WiiPoints per stuk. Strong Bad Episode 4: Dangersque 3: The Criminal Projective kost 1000 WiiPoints en Pit Crew Panic! is te downloaden voor 500 WiiPoints.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer