Downloadnieuws: Dit is de nieuwe PlayStation Plus game line-up

Geplaatst: 18 mei 2022 10:12
Aangepast: 18 mei 2022 10:12

Dit is de nieuwe PlayStation Plus game line-up. Het systeem wordt omgegooid, dankzij de nieuwe niveaus van PlayStation Plus.

Uiteraard komen er elke maand een aantal gratis games naar PlayStation Plus. Deze krijg je gratis, ongeacht welk niveau PlayStation Plus-abonnement je hebt. Wat wel nieuw is, zijn twee catalogi aan games die je kunt spelen als je een van de duurdere abonnementen hebt. Zo is er een catalogus met enkele tientallen PlayStation 5 en PlayStation 4 games beschikbaar met onder andere Assassin’s Creed Valhalla, Demon’s Souls, Ghost of Tsushima Director’s Cut, NBA 2K22 en meer. Wil je aan de slag met de PS4 en PS5 Game-catalogus? Dan moet je in ieder geval toegang hebben tot PlayStation Plus Extra en Premium/Deluxe Plans. Heb je het Premium Plan, dan krijg je ook nog toegang tot een extra catalogus met klassiekers van de PlayStation, PlayStation 3 en PSP. Hieronder vallen onder andere Ape Escape, Super Stardust Portable, Syphon Filter en Tekken 2. Deze klassiekers zijn een beetje opgepoetst met een hogere resolutie en framerate dan het origineel, zodat ze op moderne hardware beter te spelen zijn.

Kijk voor de volledige lijst met games die beschikbaar zijn via PlayStation Plus op het PlayStation Blog. Wat vind jij van deze games? Is het goed genoeg om de competitie aan te gaan met grote concurrent Game Pass? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.