Downloadnieuws: Opmerkelijke WiiWare-update

Oplettende Wii'ers hebben het waarschijnlijk al opgemerkt: gisteren was er een nieuwe update voor WiiWare en de Virtual Console.

De Virtual Console update viel helaas wat tegen ditmaal. Zo kun je namelijk voor 600 Wii points de NES-game Dig Dug downloaden en de Japanse game Bio Miracle Bokutte Upa. Voor de WiiWare was gisteren een opmerkelijk update, namelijk My Pokémon Ranch voor 1000 Wii Points.

In My Pokémon Ranch kun je Pokémons importeren vanuit Pokémon Diamond en Pearl naar de Nintendo Wii, zodat je ze met je eigen Mii-personage kunt knuffelen en opvoeden. Leuk voor mensen die terugverlangen naar de Tamagotchi, maar je kunt de game natuurlijk ook gewoon kopen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?