Downloadnieuws: PlayStation Plus games van maart onthuld

-

De PlayStation Plus games voor maart zijn onthuld tijdens de State of Play. Er komen ook een aantal nieuwe games naar de vaste catalogus.

De PlayStation Plus games die in maart naar de abonnementsdienst komen zijn Battlefield 2042, Minecraft Dungeons en CodeVein. Het nieuwe seizoen van Battlefield 2042 gaat op 28 februari van start. Hier kun je dus mooi aan meedoen als je de game nog niet in je bezit hebt. Daarnaast liet PlayStation ook weten dat er in maart een aantal nieuwe games naar de catalogus komen voor leden van PlayStation Plus Premium en Extra. Dit zijn:

  • Rainbow Six Extraction
  • Immortals Fenyx Rising
  • Tchia
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  • Ghostwire: Tokyo

Tchia is een open wereld sandbox avonturen game die pas in maart officieel uit wordt gebracht. Deze game wordt dus aangeboden als Day 1 release voor leden van PlayStation Plus Premium en Extra. Tchia zou oorspronkelijk in de lente van 2022 uitkomen, maar werd toen uitgesteld naar 2023.

De nieuwe PlayStation Plus games voor de maand maart zijn bekendgemaakt door Sony.

Bron: State of Play

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Ontwikkelaar:

EA DICE

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

19 november 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord