Downloadnieuws: Sony maakt PSP aanbiedingen bekend

Sony heeft gisteren bekendgemaakt welke PSP games er in de maand juli in de aanbieding zijn.

Zo kan je voor 9,99 de volgende games uit de 'Favorites line' downloaden: Ape Escape: On the Loose, Buzz! Master Quiz, Hot Shots Golf Open Tee, LocoRoco 2, Patapon 2, PixelJunk Monster Deluxe, SOCOM: Fireteam Bravo, Syphon Filter: Logan's Shadow en Twisted Metal: Head On.

Wanneer je nog niet in bezit bent van een PlayStation Portable, dan is het nu je kans. Want bij aanschaf van de PSP krijg je drie promotie codes, waarmee je LittleBigPlanet, Ratchet and Clank: Size Matters en SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 kan downloaden van het PlayStation Network.

Aan de 'Greatest Hits'-lijn zullen vier nieuwe games worden toegevoegd. Dit zijn: Gran Turismo, LittleBigPlanet PSP, Resistance: Retribution en Secret Agent Clank. Deze titels zijn voor 19.99 euro te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?