Check hier alle The Triple-i Initiative content

Downloadnieuws: Valheim komt deze maand naar Game Pass

Geplaatst: 14 september 2022 21:25

Herrinerring je nog die populaire survival-game waarin je als Noorman moet zien te overleven en de Forsaken moet verslaan? Die game, genaamd Valheim, komt deze maand nog naar Game Pass.

Het nieuws dat Valheim naar Game Pass komt is geen verrassing, want dit werd eerder dit jaar al bekendgemaakt. De game verscheen in 2021 als Early-Access op Steam en werd opeens razend populair. Ook in onze preview van Valheim waren we rooskleurig over de toekomst. Als Noorman moet je zien te overleven in een brute wereld. Door het progressiesysteem krijg je na elk gebied toegang tot betere spullen en een nieuwe Forsaken. Noormannen zijn nu eenmaal niet vies van een potje vechten. Met het nieuws laten de ontwikkelaars ook weten dat de Xbox versie in 2023 verschijnt en dat er dan crossplay aanwezig is.

Mocht je voor het eerst in de wereld van Valheim duiken dan leer je in onze guide hoe je moet overleven.
Valheim is vanaf 29 september te spelen via de Game Pass. De Xbox versie van de game verschijnt in 2023.

Bron: ID@Xbox

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord