Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Downloadnieuws: WiiWare nieuwtje gelekt

De Nederlandse ontwikkelaar Engine Software heeft zojuist een nieuwtje gelekt over Wii's downloadservice WiiWare. Dit komt omdat hun WiiWare game Project Bang staat gepland voor maart dit jaar.

Volgens de ontwikkelaar zal de service in maart gelanceerd worden. Nintendo liet eerder in een persbericht weten dat de service in 2008 ging verschijnen voor de Nintendo Wii. Helaas kan Nintendo ons hier nog geen antwoord op geven. We zullen spoedig meer duidelijkheid geven omtrent dit nieuwsbericht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?