Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dr. Kawashima's Brain Training komt naar de PC

  • Door Remco van Woensel
  • Op 28 april 2009 om 19:33

Vandaag maakte Namco Bandai bekend dat er een nieuwe Dr. Kawashima's Brain Training game in de maak is. Het spel gaat Brain Exercise met Dr. Kawashima heten en zal enkel voor de PC worden uitgebracht.

Brain Exercise met Dr. Kawashima heeft hetzelfde principe als de voorgaande Braintraining-games. Het spel bestaat uit 36 minigames die onderverdeeld zijn in drie categorieën: geheugen, rekenen en puzzels.

Brain Exercise met Dr. Kawashima is vanaf 29 mei te koop.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?