Dragon Quest Wars voor de Nintendo DSi aangekondigd

Dit jaar nog komt Square Enix met een nieuwe Dragon Quest-titel, namelijk Dragon Quest Wars. De game zal echter alleen te downloaden zijn via de DSi Shop voor 500 Nintendo Points en we zullen nog even moeten wachten. In Amerika verschijnt de game namelijk in juni en de Europese release is nog niet bekend.

De game zal de mogelijkheid bieden om het tegen elkaar op te nemen in een strategische virtueel bordspel met monster uit het Dragon Quest universum. Daarnaast heeft Square Enix bekendgemaakt dat de game ontwikkeld zal worden door Intelligent Systems.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?