Drie nieuwe enge games voor de VC

Vandaag vrijdag 31 oktober wordt er weer het jaarlijkse Halloween gevierd. Om deze feestdag een extra tintje te geven heeft Nintendo drie "enge" games van vroeger beschikbaar gesteld voor de Virtual Console, het downloadkanaal van de Nintendo Wii.

De games zijn oorspronkelijk afkomstig van de NES en voor 500 Wii punten per stuk te downloaden.

De games die we dus deze week verwelkomen in de Virtual Console zijn:
- Castlevania III
- Devil World
- Ghosts'n Goblins.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?