Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Drumstel Guitar Hero: World Tour slaat volledig uit de maat

Het zal je maar gebeuren, ben je heerlijk aan het mee drummen op nummers uit Guitar Hero: World Tour reageert je drumstel niet op de slagen. Zo hebben gamers in de Verenigde Staten veel problemen ondervonden met het drumstel. Harde slagen worden herkend als zachte slagen en zachte slagen worden al helemaal niet herkend.

De problemen worden bij zowel de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii-versie van Guitar Hero: World Tour ondervonden. Activision, uitgever van Guitar Hero: World Tour heeft inmiddels een handleiding online gezet, waarin stap voor stap de instructies voor het oplossen van deze problemen worden uitgelegd, hoe je zelf de problemen kunt oplossen. Ook staan er tips in, meeste eenvoudige, zoals: controleer of er goede batterijen in het drumstel zitten of de tips ook echt het probleem verhelpen is nog maar de vraag. Mocht dit het probleem niet verhelpen staat er ook een instructie wat je moet doen om aan een nieuw drumstel te komen.

Dit is niet de eerste keer dat het probleem in dergelijke apparatuur voordoet, eerder kampte ook instrumenten van Rock Band met problemen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?