DS-versie voor Seaman?

Toen de Dreamcast nog levend was, kwam er een game voor uit die een beetje vreemd was. De game heette Seaman en het doel in de game was om voor je vis te zorgen. Deze vis had een mensenhoofd en je kon met hem communiceren via een microfoon.

Als je er goed over nadenkt is Seaman een uitstekende game voor de Nintendo DS. Deze heeft namelijk een ingebouwde microfoon. De bedenker van Seaman, Yoot Saito, ziet dit ook en wilt wel een remake maken van de game. Aangezien SEGA de rechten heeft op deze game zal hij waarschijnlijk geen Seaman heten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?