Check hier alle The Game Awards 2023 content

DSi XL verkoopt goed

Nintendo kwam kort na de release van de DSi met de DSi XL. Deze DS is bedoeld voor een ouder publiek en heeft een groter scherm. Dankzij dit scherm kunnen senioren het beeld beter zien. Het blijkt wel dat niet alleen senioren het grote scherm waarderen. Ook jonge gamers houden van extra grootte.

Michael Pachter, gamesanalist, vertelde vandaag dat de DSi XL goed verkoopt in Amerika. Sinds de release heeft de grote DSi al 141.000 exemplaren verkocht. Hoeveel exemplaren er in Europa verkocht zijn, is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?