Duke Nukem 3D deze maand nog op Xbox Live Arcade

3D Realms ontwikkelaar van Duke Nukem 3D zal op 24 september zijn remake van Duke Nukem 3D op Xbox Live Arcade release. Zo zul je in Los Angeles het alien tuig uit moeten roeien door weer als vanouds te knallen, hiernaast zullen ook de vele puzzel elementen aanwezig zijn.

De remake heeft een aantal nieuwe features meegekregen zo kun je zelf video's opnemen en uploaden. En heb je de mogelijkheid om in de game de tijd terug te spoelen in situaties dat je doodgaat en weer snel levend wilt worden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?