Check hier alle The Game Awards 2023 content

Duke Nukem 3D is afgemaakt

Alweer twaalf jaar geleden verscheen Duke Nukem 3D voor de pc. Los Angeles was bezaait met buitenaardse wezens en het was jou taak de stad te bevrijden van dit ongedierte. Het luisteren naar diverse one-liners blijft mij nog steeds bij.

De game komt nu naar de Xbox Live Arcade en daarmee zet Duke Nukem 3D na twaalf jaar weer voet aan wal. De game schijnt zelfs volledig afgewerkt te zijn. De releasedatum en prijs zijn helaas nog niet bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?