EA brengt meedere games naar iPhone/iPad

EA heeft aangekondigd dat ze een aantal nieuwe games naar de iPhone en iPad zullen brengen. Als eerste zullen een iPhone/iPad-versie van Dead Space 2 uitbrengen. Deze zal zijn eigen verhaal krijgen en speelt tussen deel 1 en 2 af.

Daarnaast zal ook Need for Speed: Hot Pursuit uitkomen voor op de iPhone. Deze versie zal natuurlijk wel wat minder extra's bevatten, namelijk 20 auto's, 48 race-events en waarschijnlijk ook een Cop versus Racer-mutliplayer.

EA heeft daarnaast ook nog eens aangekondigd dat ze ook bezig zijn met een iPhone/iPad-versie van games als EA Sports Active 2, Pictureka!, Monopoly en Reckless Racing. Waarneer deze games zullen verschijnen is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?