EA komt met ninja-game voor de DS

  • Door Remco van Woensel
  • Op 6 mei 2009 om 19:36

Electronic Arts Japan heeft aangegeven bezig te zijn met een nieuwe game voor de DS. Het wordt een ninja-game die Shonen Kininden Tsumuji gaat heten.

In Shonen Kininden Tsumuji zie je het verhaal van de jonge ninja Tsumuji. Omdat het dorp van Tsumuji is aangevallen door ninja's gaat ze op pad om de verantwoordelijke ninja's te zoeken en ze te straffen.

Met Shonen Kininden Tsumuji wil EA de DS wat meer ondersteunen in Japan. Of de game ook naar Europa gaat komen is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?