EA krijgt eigen plekje in Home

Steeds meer ontwikkelaars en uitgevers krijgen een eigen ruimte in PlayStation Home. EA Games krijgt nu ook zijn eigen plekje. Dit werd vandaag aangekondigd door Kaz Hiray, hoofd van Sony Computer Entertainment.

De applicatie van Home is nu inmiddels al meer dan 3,4 miljoen keer gedownload. Sony heeft hiermee ook al één miljoen verdient. Het is dus niet zo raar dat EA geld wil gaan pompen in Home.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?