EA Sports Active 2 brengt veel nieuws

Geplaatst: 15 juni 2010 13:48
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Vorig jaar kwam Electronic Arts met haar nieuwe fitnessgame EA Sports Active. Als concurrent voor de Wii Fit deed de game het aardig, maar dit jaar wil EA nog een stapje verder gaan.

Op de persconferentie van afgelopen nacht liet EA weten dat ze verder gaan borduren op het succes van EA Sports Active in de vorm van een nieuw deel. De belangrijkste verandering is dat de game dit keer uitkomt voor drie verschillende platformen. Naast de Wii, waar de het eerste deel ook al voor verscheen, zijn ook de PlayStation 3 en Xbox 360 aan de beurt om te fitnessen. Logisch natuurlijk, de Move en Kinect zijn daar uiterst geschikt voor.

Ook krijg je bij Active 2 een zogenaamde 'heartrate monitor', waarmee je jouw hartslag in de gaten kunt houden. Handig om bijvoorbeeld binnen een bepaalde grens te trainen. De game bevat verder meer dan zeventig oefeningen die je kunt doen, je kunt je sportactiviteiten online bijhouden achter je computer en natuurlijk proberen om steeds maar weer je prestaties te verbeteren.

EA Sports Active 2 ligt op 16 november in de winkel voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii.

Lees meer