EA Sports Active 2 brengt veel nieuws

Vorig jaar kwam Electronic Arts met haar nieuwe fitnessgame EA Sports Active. Als concurrent voor de Wii Fit deed de game het aardig, maar dit jaar wil EA nog een stapje verder gaan.

Op de persconferentie van afgelopen nacht liet EA weten dat ze verder gaan borduren op het succes van EA Sports Active in de vorm van een nieuw deel. De belangrijkste verandering is dat de game dit keer uitkomt voor drie verschillende platformen. Naast de Wii, waar de het eerste deel ook al voor verscheen, zijn ook de PlayStation 3 en Xbox 360 aan de beurt om te fitnessen. Logisch natuurlijk, de Move en Kinect zijn daar uiterst geschikt voor.

Ook krijg je bij Active 2 een zogenaamde 'heartrate monitor', waarmee je jouw hartslag in de gaten kunt houden. Handig om bijvoorbeeld binnen een bepaalde grens te trainen. De game bevat verder meer dan zeventig oefeningen die je kunt doen, je kunt je sportactiviteiten online bijhouden achter je computer en natuurlijk proberen om steeds maar weer je prestaties te verbeteren.

EA Sports Active 2 ligt op 16 november in de winkel voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?