EA stelt titels uit

De releasedatums van Battlefield Heroes en Tiberium zijn wat opgeschoven. Zo zal Battlefield Heroes eind 2008 uitkomen. Zo zei John Riccitiello:

We decided to increase its focus on some of the social networking features. The last thing we want to do is jab it in the marketplace.

Hij melde ook dat alles volgens plan ging, maar dat ze meer tijd nodig hadden om dingen te doen die de bèta-testers graag in het eindproduct wilden zien.

In Tiberium kan je leiding geven aan grond troepen, voertuigen en vliegtuigen. Dit is trouwens al de tweede poging om een goede first person shooter te maken van de bekende Command and Conquer serie. Tiberium zal ongeveer in april 2009 verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?