EA verdubbelt capaciteit Battlefield 1943 server

EA gaat zo snel mogelijk de capaciteit verdubbelen voor de server van Battlefield 1943. Ontwikkelaar DICE was nogal verbaasd over de enorme populariteit van de game en probeert zo snel mogelijk in te grijpen. Dit om zoveel mogelijk verdere problemen met de verbinding te voorkomen.

Momenteel kan het nog voorkomen dat sommige spelers niet kunnen spelen totdat iemand anders de server verlaat. Dit moet dus gauw verholpen zijn. Zie hieronder de woorden van een DICE medewerker:

Good news, the game is incredibly successful beyond even my expectations. We have reached server capacity, but the bad news about this now some people can't join unless someone leaves. But don't worry, we are adding more servers ASAP to Xbox and in preparation PS3 that should start going up ASAP with priority on Xbox 360.

Battlefield 1943 is vanaf gisteren al verkrijgbaar op Xbox LIVE Marketplace voor 1200 Microsoft Points en vanaf vandaag voor 9,99 euro aan te schaffen in de PlayStation Store.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?