Eerste beelden van Saint's Row 3 in december

Geplaatst: 17 juni 2010 15:04
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Een potentiële topper die de E3 van dit jaar mist is Saint's Row 3. De reden hiervoor werd vandaag uit de doeken gedaan door de vice-president van THQ, Danny Bilson. Volgens Bilson kunnen we de eerste beelden van de game verwachten in december.

De reden dat de E3 niet de plaats was waar de eerste beelden werden getoond, is duidelijk. De hele campagne rondom de game start pas in december, waardoor de game niet eerder vertoond kan worden. De hele heisa rondom de game klinkt echter goed in de oren:

We're also going to have a collectible card game, we're going to have books, we're going to have merchandise - we're going to build this thing out into the biggest trans-media blowout ever seen. Most of these deals are already in place. I believe we're going to announce this at the Spike awards in december.

Naast deze aankondiging wist Bilson ook nog te vertellen dat er een film over Saint's Row in de maak is, die tegelijk met het derde deel in de serie moet verschijnen. Verdere details over de film zijn nog niet bekend, alleen dat hij gemaakt wordt door een grote filmmaker.

Lees meer