Eerste bundel voor de PlayStation 3 Slim aangekondigd

De PlayStation 3 Slim is nog maar pas onthuld of de eerste bundel wordt al weer aangekondigd. De bundel zal helaas alleen in Japan verkocht worden voor een prijs van 38,359 Yen (ongeveer 288 euro).

De bundel zal een 120GB-versie van de PS3 Slim bevatten. Daarnaast bevat het pakket nog een DualShock 3 controller en de game Gundam Senki. Ze hebben voor deze game gekozen, omdat het Gundam-franchise momenteel 30 jaar bestaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?