Check hier alle The Triple-i Initiative content

Eerste DLC pakket voor Mafia 2 exclusief voor PS3

Geplaatst: 17 juli 2010 20:18
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het duurt nog dik een maand voordat we aan de slag kunnen als maffiabaas in Mafia 2, maar de eerste details over de twee downloadbare pakketten zijn al vrijgegeven.

Het eerste pakket komt uit onder de naam 'The Betrayal of Jimmy', en zal vanaf de eerste dag gratis te downloaden zijn. Door een dealtje met Sony zal dit pakket exclusief verkrijgbaar zijn op de PlayStation 3. Om het pakket gratis te kunnen downloaden kun je de voucher gebruiken die je bij de game krijgt. Heb je deze voucher niet, dan kost het je $9,99.

In 'The Betrayal of Jimmy' speel je natuurlijk als Jimmy, een huurling die je kunt inschakelen als je dat ene 'klusje' makkelijk en snel gedaan wilt krijgen.

Het tweede pakket heet 'Jimmy's Vendetta'. Deze DLC zal voor alle consoles waarop Mafia 2 zal verschijnen (pc, PS3 en Xbox 360) uitkomen. In 'Jimmmy's Vendetta' help je Jimmy met het doen van andermans klusjes. Wanneer dit pakket uitkomt is nog niet precies bekend, wel weten we al dat dit niet heel lang na de release van Mafia 2 zal gebeuren.

Lees meer