Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Eerste patch voor Crysis

De ontwikkelaar van Crysis, Crytek, heeft vandaag de eerste patch uitgegeven voor de game. Deze patch brengt een hoop nieuwe dingen met zich mee.

Ten eerste is de SLI/Crossfire ondersteuning verbeterd. Daarnaast is ook de Motion Blur opgekrikt en is de granaatexplosieradius in de multiplayer verkleind. Sommige mensen zeggen ook dat de performance van de algemene game beter is geworden, maar dit is niet bevestigd.

De patch ishier op te halen en de grootte is iets minder dan 140 MB.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?