Eerste portie Alan Wake-DLC gratis

Goed nieuws voor de Alan Wake fans onder ons. Niet alleen verschijnt de game deze maand, ook heeft ontwikkelaar Remedy bekendgemaakt dat de eerste downloadable content (DLC) gratis is.

Wel zit er een klein addertje onder het gras, want om toegang te krijgen tot de DLC heb je een code nodig. Deze krijg je bij een nieuw exemplaar. Schaf je de game dus tweedehands aan, dan bestaat de kans dus dat de code al gebruikt is.

Alan Wake verschijnt 21 mei en komt exclusief uit op de Xbox 360. Dat wordt dus een griezelig Pinksterweekend...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?