Eerste Xbox Partner Preview Show is woensdag

-

Xbox heeft vandaag een nieuw evenement aangekondigd: de Xbox Partner Preview Show. En de eerste editie laat niet lang op zich wachten, want die is woensdag te zien.

Na de goedkeuring van de overname van Activision Blizzard door Xbox is er nog meer goed nieuws. Xbox komt met een nieuwe presentatie. Om alle third party titels de nodige aandacht te schenken heeft Xbox een nieuw evenement in het leven geroepen. De Xbox Partner Preview Show is een nieuw concept waarin alleen maar third party games aan bod komen. Dit nieuwe format mengt indie games met de grotere titels en de eerste editie is overmorgen. Deze eerste editie biedt ruimte voor onder meer Ryu Ga Gotoku Studio, Remedy Entertainmnet en Studio Wildcard. Het zal een presentatie zijn waarbij meer dan twintig minuten aan trailers en nieuwe gameplaybeelden voorbij gaan komen. Voor deze eerste editie kun je onder meer beelden van Like a Dragon: Infinite Wealth, Alan Wake 2, ARK: Survival Ascended en Dungeons of Hinterberg verwachten.

Alan Wake 2 oktober

De eerste editie van Xbox Partner Preview vindt plaats op 25 oktober om 19:00 uur Nederlandse tijd. Je kunt het evenement bekijken op YouTube of Twitch.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord