Eidos functioneert nog steeds zelfstandig

Eerder meldden we al dat Eidos was verkocht aan Square Enix, maar we wisten nog niet wat voor gevolgen dat zou hebben. CEO van Eidos, Phil Rogers, liet tijdens de persconferentie echter weten dat Eidos bijna niets zal merken van de overname.

Eidos functioneert nog steeds als een onafhankelijk project, maar wel als en volle dochter onderneming, aldus Phil Rogers

Ondanks dat Eidos zelfstandig functioneert heeft Rogers wel elke dag contant met de eigenaar van Square Enix, Yoichi Wada. Het is alleen nog afwachten of wij gamers iets zullen merken van de overname.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?