Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Eidos schrapt embargo voor hoge scores

In de wereld van games hebben we vaak te maken met een embargo. Dat betekend dat we een game wel in bezit hebben om te reviewen, maar dat we onze ervaringen niet eerder dan een bepaalde datum naar buiten mogen brengen. Ook Batman: Arkham Asylum kent deze regel, maar Eidos heeft besloten toch wat soepeler te gaan doen.

De uitgever heeft namelijk gezegd dat je de review van de game naar buiten mag brengen voor de embargo datum, maar dan moet deze wel een cijfer hebben van een negen of hoger. Hopelijk is het omdat Eidos veel zelfvertrouwen heeft in de game, en niet omdat hun game eigenlijk niet te pruimen is. We zullen zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?