Eifeltoren en mummies op packshot Sims 3: Wereldavonturen

Games in de 'Sims' franchise staan bekend om de vele uitbreidingen, en daar gaat De Sims 3 natuurlijk ook gewoon vrolijk in mee. Onlangs werd het eerste uitbreidingspakket aangekondigd, en vandaag is het tijd voor nieuwe details.

Die details komen in de vorm van het packshot, dat vandaag door Electronic Arts is vrijgegeven. Op het packshot zien we onder andere de Eifeltoren, avonturen met mummies, vechten in China en dief spelen in Parijs. De Sims 3: Wereldavonturen verschijnt volgend jaar exclusief voor de PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?