Eigen game voor dj Ferry Corsten

De Nederlandse dj, Ferry Corsten, krijgt zijn eigen game. De dj maakte namelijk bekend dat hij samen met ontwikkelaar Virtual Fairground bezig is met de game Pulse. De game zal echter pas eind maart officieel worden onthuld voor iPhone en iPod Touch.

De dj heeft overigens speciaal voor deze game zeven nieuwe nummers gemaakt. Hij is dan ook erg blij met het eindresultaat en kan niet wachten om de game in de handen van spelers te zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?